New SI10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
New SI10

by Alkan
 
AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

 

 MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!!

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
*anil
2. Baskan
2. Baskan
*anil


Mesaj Sayısı : 75
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 13/09/07

MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!! Empty
MesajKonu: MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!!   MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!! EmptyCuma Eyl. 21, 2007 9:59 pm

Bu sene MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni siz veriyorsunuz! www.mtvema.com adresine girin, desteklediğiniz sanatçıya oyunuzu verin!

www.mtvema.com adresinde bu yılın kazananlarını siz belirleyin! Burada yepyeni kategoriler sizleri bekliyor. Listede çığır açacak 13 kategori var ve bildiğiniz gibi, bu sene sadece SİZİN istediğiniz olacak.

Her kategori için bir aday listesi oluşturuldu. Yine de sizin beğendiğiniz sanatçıyı, şakıyı ya da albümü listede göremiyorsanız, sayfanın altındaki kutuya kazanmasını istediğiniz ismi yazıp onu kolayca aday gösterebilir ve kendi seçiminizi oylayabilirsiniz! Bu yıl ki kategoriler şöyle:

1. Rock Out / Yılın Albümü – 2007 yılında çıkan en iyi albüm sizce hangisi?

2. Ultimate Urban / 2007’nin Yıldızı – Bu yıl gördüğünüz en etkileyici canlı grup performansı

3. Solo / 2007’nin Vazgeçilmezi – Bu yılki favori şarkınızı oylayın

4. Band / En İnteraktif Sanatçı – Fanlarıyla ve internet üzerinden en iyi etkileşim kuran grubun hangisi olduğunu düşünüyorsunuz?

5. Most Addicitve / 2007’nin Grubu – Bu yılki favori grubunuz hangisi?

6. Headliner / 2007’nin Solo Sanatçısı – Bu yılki en iyi solo sanatçı adayınız kim?

7. Album / En İyi R&B, Hip Hop Sanatçısı - R’N’B veya Hip Hop dalındaki favoriniz kim?

8. Inter Act / En İyi Rock Sanatçısı – Favori Rock veya Alternatif müzik adayınız için oy verin

9. New Sounds Of Europe / Avrupa’nın Yeni Sesleri - Avrupa’daki en son ve en iyi çıkış yapan isim



MTV Networks International, 1 Kasım 2007 tarihinde Münih'teki OlympiaHalle'de, Sony Ericsson ve edc by Esprit'in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nin farklı ve heyecan verici yeni formatının detaylarını bugün açıkladı.

Avrupa'nın en büyük müzik etkinliğinde sunuculuğu hip hop'ın en büyük ismi Snoop Dogg üstlenirken Mika ve Foo Fighters sahne alacak, izleyiciler yeni kategoriler sayesinde bu yıl ilk kez adaylar için oy kullanabilecek.

Geçen yılki ödül töreninde sahne alan Snoop Dogg bu kez törenin kontrolunu ele geçirerek müziğin en hareketli gecelerinden birinde MTV izleyicilerine rehberlik edecek. Dünya çapında takdir toplayarak sadece ABD'de 17 milyon ve dünya genelinde 25 milyon albüm satan yıldız, izleyicileri benzersiz Doggy tarzı sunumuyla mest edecek. Şu sıralar dördüncü albümü "Ego Trippin" ve yeni single'ı "Sexual Eruption" üstünde çalışan Snoop Dogg'un, bu kasım ayında Münih'te seyircileri coşturacağına şüphe yok.

Snoop Dogg şöyle konuştu: "Münih, kendini hazırla çünkü bu yıl Büyük Patron Dogg, Avrupa Müzik Ödüllerinde şehrinizi ele geçirecek. Geçmişteki sunucular harikaydı ama bu yıl olayı başka bir boyuta taşıyacağım. Doğudan ve batıdan arkadaşları çağırdım. Gösterinin zıvanadan çıkacağını garanti ederim."

Törene ihtişam katacak isim; "Grace Kelly" adlı parçasıyla şöhrete kavuşan, müziğin en yeni yıldızı Mika. Mika'nın bu parçası dört milyonluk satış rakamına ulaşarak hem Avrupa hem de dünya listelerinde zirveye yerleşti. Çıkış albümü "Life In Cartoon Motion" altın ve platin seviyesine ulaşarak İngiltere albüm listesinde bir numara oldu. Şimdiki single'ı "Big Girl (You Are Beautiful)"la radyo istasyonlarını ele geçiren Mika, Avrupa Müzik Ödülleri sahnesine ilk kez çıkarak Münih'i dans ettirmeye hazırlanıyor.

Mika şunları söyledi: "Bu yıl Münih'teki MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde ilk kez sahne alacağım için çok heyecanlıyım. Bu yıl benim için harika geçti, Avrupa Müzik Ödülleri'nde sahne almak da en iyi yanı olacak."

Rock efsanesi Foo Fighters da MTV Avrupa Müzik Ödülleri sahnesine başarılı bir dönüş yapacak. Kariyerinde 10 yılı deviren Foo Fighters listeleri zorlayan "Best Of You", "Times Like These" ve "All My Life" gibi hitlerle tüm dünyadan rock tarihinin en büyük ve sadık hayran kitlelerinden birini kazandı. Defalarca platin seviyesine ulaşan grubun yeni hit single'ı "The Pretender"ın yer aldığı altıncı stüdyo albümü "Echoes, Silence, Patience & Grace" Eylül ayında piyasaya çıkacak. Münih'teki OlympiaHalle'i temelinden sarsacaklar.

Foo Fighters'tan Dave Grohl "MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde tekrar çalacağımız için mutluyuz. Avrupalı izleyiciler her zaman çok eğlencelidir ve bu, Münih'te de değişmeyecektir" dedi.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde ödül kategorileri sürekli yenileniyor ve Avrupa Müzik Ödülleri tarihinde ilk kez bu yıl MTV izleyicileri törende kimin aday gösterileceğini ve kazanacağını belirleyecek yetkiye sahipler. MTV Avrupa Müzik Ödülleri, Avrupa gençliğinin müzikteki tercihlerinin en eksiksiz şekilde yansıtıldığı bir arena ve bu yılki etkinlikte detayları önümüzdeki haftalarada açıklanacak olan sms ve internet oylaması öğeleri de bulunacak.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde bunun yanı sıra kendi ülkelerinde yetişen ve kendini gösteren yetenekleri desteklemek için Sony Ericsson ortaklığıyla yepyeni bir ödül kategorisi olan Avrupa'nın Yeni Sesleri yer alacak. Uluslararası arenada patlamak üzere olan yeni yetenekler ilk defa MTV izleyicilerinin önüne çıkacaklar. 18 ülkeden MTV izleyicileri en sevdikleri yeni sanatçıyı, Avrupa çapındaki yarışmada mücadele etmesi için aday gösterecek. 18 ülkeden yarı finalistler üç aday kalana dek elenecek ve finalistler tören için Münih'e uçacaklar. Tören günü, sms ve Internet oylaması başlayacak ve ödül töreni başlayana dek sürecek. En çok oyu alan Avrupa'nın Yeni Sesi Ödülü'nü kazanarak törende sahne alacak.

Avrupa'nın Yeni Sesleri için oylama başladı. www.mtvema.com ya da www.sonyericsson.com/mtvema adresini ziyaret edin.

MTV Networks International İçerik ve Müzik başkan yardımcısı, MTV Avrupa Müzik Ödülleri yapım yönetmeni Richard Godfrey şöyle söyledi: "Bu yılın MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni Münih, OlympiaHalle'dan canlı yayınlayacağımız için çok heyecanlıyız. Sunucumuz Snoop Dogg'un da benzersiz tarzıyla herkesi eğlendireceği kesin. MTV izleyicileri, adayları ve kazananları belirleyerek törenin kontrolünü ilk kez tamamen ele geçiriyor.

Avrupa'nın Yeni Sesleri Ödülü'nün ilk kez verilmesiyle Avrupa Müzik Ödülleri yeni sanatçıları ve yeni şarkıları, Avrupa'ya ve dünyaya benzeri görülmemiş bir şekilde sunacak. Bu şimdiye kadar yaptığımız en iyi ödül töreni olacak!".

Ana Kategoriler:


Yılın Albümü*
2007’ye Damgasını Vuran Sanatçı / 2007’nin En Önemli Sanatçısı / Headliner* - (Senenin En Etkileyici Canlı Grubu)
En Bağımlılık Yaratan Şarkı*- (Senenin En İyi Şarkısı)
En İnteraktif Sanatçı* - (Hayranlarla ve İnternette En İnteraktif Sanatçı)
2007'nin Grubu*
2007'nin Solo Sanatçısı*
En İyi R&B, Hip Hop Sanatçısı* - (En İyi R&B ya da Hip Hop Sanatçısı)
En İyi Rock Sanatçısı - (En İyi Rock ya da Alternatif Müzik Sanatçısı)
Avrupa'nın Yeni Sesleri* - (Avrupa'nın En İyi Yeni Sanatçısı)
2007’nin En İyi Türk Sanatçısı*
Free Your Mind Özel Ödülü
Videostar
Sanatçıların Seçimi – (Müzisyenler Tarafından Seçilen En Popüler Sanatçı)


* Avrupalı izleyiciler tarafından oylanan kategoriler. Zihninizi Özgürleştirin ve Klip Yıldızı Ödülleri, MTV tarafından seçilecek.

İzleyiciler oy kullanmak için hemen MTV Avrupa Müzik Ödülleri internet sitesi www.mtvema.com'a girip kategorilerde aday olarak görmek istedikleri isimleri belirleyebilir.

Sitede, her kategori için MTV tarafından belirlenen, sanatçı listeleri olacak ve izleyiciler bu listelerin içinden adaylarını gösterebilecekler. Sitede belirtilen isimlerin yanı sıra izleyiciler istedikleri sanatçılardan aday gösterilmeyenleri de listelere ekleyebilcekler.

Her kategoride en çok oy alan beş sanatçı resmi adaylar olarak Eylül sonunda anons edilecekler.
İzleyiciler daha sonra ödülü bu beş adaydan hangisinin alacağına karar verecek. Kazananlar
1 Kasım 2007'de MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde açıklanacak.

2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Münih saat 22:00’de MTV Türkiye’den canlı yayınlanacak.

Sahne alacak diğer sanatçılar ve sunucular önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Ödüller hakkında detaylı bilgi için:
www.mtvema.com


En son tarafından Cuma Eyl. 21, 2007 10:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
mali
Moderator
Moderator
mali


Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 34
Location : istanbul/ataşehir
Kayıt tarihi : 14/09/07

MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!! Empty
MesajKonu: Geri: MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!!   MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!! EmptyCuma Eyl. 21, 2007 10:16 pm

ben nasıl kazanamadım hayret yaaa Twisted Evil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
MTV AVRUPA MÜZIK ODULLERINI SIZ SECIN!!!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
New SI10 :: Ozel Kategori :: Muzik-
Buraya geçin: